Krka

Ekipi mlajših dečkov A in B sta to dopoldne gostovali v Črnomlju. Mladi rokometaši Krke so z odliko odpravili gostitelja, ekipo RK Črnomelj in vknjižili novi dve zmagi.

Uvodoma so tekmo začeli mlajši dečki B in prikazali odločen odpor gostiteljem, saj so si že v prvih minutah tekme priigrali zajetno prednost, ki je do polčasa le še naraščala. Črnomaljci tako niso imeli nobenih možnosti za preobrat, Novomeščani namreč kljub visoki prednosti niso popuščali in na koncu prepričljivo in zasluženo odnesli obe točki, ter se veselili tretje zmage v sezoni.

MDB- RK Črnomelj – MRK KRKA  12:34 (6:17)

Za Krko so igrali: Kovač E, Pust, Peterlin, Drnovšek, Cimermančič, Kovač G., Serafimov, Kastelic, Fifolt, Rangus, Dular, Resnik, Škrbe, Staršek, Blažič.

Potem ko so do novega para točk prišli mlajši dečki B, so gostitelje, ekipo RK Črnomelj brez težav premagali tudi mlajši dečki A. Tekma se je končala s 13:27.

Varovanci trenerja Davida Lipoglavška so z odliko odigrali tekmo 3. kroga v skupini CENTER II in si na račun vpisali nov par točk. Tekmo so mladi Krkaši začeli odločno in prikazali odličen rokomet v vseh prvinah igre. Razpoloženi Novomeščani so tempo diktirali skozi celotno srečanje, ter domačinom povzročali nemalo težav. Izkazali so se vsi igralci, ki so dobili priložnost za igro, po besedah trenerja Lipoglavška pa mladi rokometaši Krke iz obeh selekcij iz tekme v tekmo kažejo napredek v igri.

MDA– RK Črnomelj – MRK KRKA  13:27 (4:13)

Za Krko so igrali: Butala, Pust, Bartolj, Kastelec, Peterlin, Kastelic, Progar, Zajc, Kovač, Cesar, Rangus, Lukše.

Obe ekipi sta trenutno v samem vrhu skupine CENTER II, naslednjo tekmo bosta ekipi MDA in MDB odigrali doma, ko bosta gostili ekipo RD Riko Ribnica.