Krka

Mladi Krkaši uspešno zastopajo barve kluba tudi izven meja Slovenije

Za ekipami, ki barve Slovenije zastopajo na mednarodnem rokometnem turnirju na Dunaju je prvi tekmovalni dan.

Varovanci trenerja Davida Lipoglavška MDA in MDB so dopoldne v močni konkurenci 18 ekip iz odigrali Avstrije, Litve in Madžarske odigrali 6 tekem- na petih so suvereno premagali nasprotnike, izgubili pa le tekmo z litvansko ekipo. Vse rezultate tekem najdeš na povezavi http://www.schmelz-turnier.at.

Po napornem dopoldanskem delu tekmovanja, so si rokometaši, ki prvič sodelujejo na omenjenem turnirju, ogledali še nekatere zanimivosti avstrijske prestolnice, najbolj pa jim bo po vrnitvi domov ostal v spominu tamkajšnji živalski vrt, ki so si ga ogledali z navdušenjem.

Ekipa starejših dečkov B, ki jih vodi trener Samo Jug so danes odigrali dve tekmi (zmaga in poraz), SDA pa so pod vodstvom trenerja Iztoka Adamčiča slavili na obeh tekmah.

Kot še sporočajo, so nad prizoriščem in organizacijo turnirja izjemno zadovoljni in komaj čakajo na jutrišnje nadaljevanje.

Tudi kadeti, ki sodelujejo na igrah prijateljstva uspešno zastopajo klubske barve. Na strani www.friendgames.eu ali na http://rijeka2018.friendgames.eu si oglej nastope naših rokometašev.

Other Articles

Klub
Turnir