Krka

Mladi upi MRK KRKA zmagali tudi na drugi tekmi v sezoni

V dvorani Marof so se s tekmama 2. kroga v predtekmovalni skupini CENTER II predstavili mlajši dečki A in B, ki so gostili ekipo RD Riko Ribnica. Varovanci trenerja Davida Lipoglavška so dosegli dve zmagi nad Ribničani.

Uvodno tekmo so odigrali mlajši dečki A, ki so že v prvem polčasu povsem zasenčili goste, saj so mladi suhorobarji v prvem delu dosegli le en zadetek, na drugi strani pa so briljirali Krkaši, ki so tudi v nadaljevanju prikazali več kot odlično predstavo in s strani trenerja Lipoglavška prejeli pohvale, s tribun pa bučen aplavz.

MDA – MRK KRKA : RD Riko Ribnica 25:9 (13:1)

Statistika:

Drnovšek, Pust, Palka, Smolič 1, Derganc 2, Golob 2, Janežič 2, Štangelj, Butala, Zorman 2, Zajc, Kaplan, Bartolj, Gabrič, Ščuka 9, Blažič 7.

 

Uspeh mlajših dečkov A so v dvorani Marof dopolnili tudi mlajši dečki B, ki so s 26:23 (14:11) premagali ekipo RD Riko Ribnica.

Gledalci so tokrat lahko uživali v razburljivi predstavi mladih Krkinih upov, saj so bili gostje iz Ribnice prav tako dobro razpoloženi, a so kljub temu na odmor odšli s tremi zadetki prednosti. Tekma pa še zdaleč ni bila odločena, saj so imeli Novomeščani nekaj kriznih minut. Od 26. do 31 minute se je odvijal pravi boj za prevlado na igrišču, gostje so prvič uspeli izenačiti na 17:17, v naslednjem napadu pa so prvič na tekmi vodili za zadetek ( 17:18). Po posredovanju z minuto odmora domačega trenerja Lipoglavška, so Krkaši znova strnili vrste, odigrali čvrsteje v obrambi in potek srečanja speljali na svoj mlin in tekmo dobili s tremi zadetki prednosti.

Za ekipo MDB je druga zmaga, Ribničani pa so v Novem mestu doživeli prvi poraz in po dveh tekmah za dve točki zaostajajo za Novomeščani.

Statistika:

Pust 4, Palka 5, Lukše, Butala 10, Cesar, Zajc, Progar, Kaplan 7, Kastelic, Bartolj, Rangus, Kovač G., Kovač E.

Obe ekipi mlajših dečkov bosta v 3. krogu odigrali tekme v Grosuplju.

Other Articles

Starejši dečki
Članska ekipa