Krka

Mladincem ni uspelo premagati Sviša

Mladinska ekipa MRK KRKA je v 16. krogu v domači dvorani Marof gostila ekipo RK Sviš in tekmo izgubila Rezultat srečanja je bil 26:30 (12:16).

Krkaši so v tekmo vstopili precej medlo in bili v obrambi preveč statični, zato pa so Ivančani izkoriščali nezbranost Novomeščan, ki so v 21. minuti zaostajali za 5 zadetkov ( 7:11), do polčasa pa zaostanek nekoliko omilili in na odmor odšli pri rezultatu 12:16. V nadaljevanju so Krkaši zaigrali bolje, strnili vrste v obrambi ter zaostanek v 51. minuti zmanjšali na vsega dva zadetka (23:25), a so v izteku srečanja naredili nekaj nepotrebnih napak v napadu, za morebiten preobrat pa jim je na koncu zmanjkalo časa. Trener Samo Jug s pristopom tokrat ni mogel biti zadovoljen, po tekmi je med drugim povedal, da so poleg številnih napak, manjkale tudi obrambe vratarjev, poznala pa se je tudi odsotnost enega glavnih nosilcev igre, Tilna Kukmana.

Statistika: Pavlin, Avsec 2, Majstorovič 3, Luzar 7, Nosan, Hvastija 5, Srebrnjak, Klemenčič 5, Plut 1, Klobučar 1, Windischer 1, Luštek, Jakše 1, Filipovič.

V naslednjem krogu bodo Novomeščani doma gostili ekipo Slovana.

Other Articles

Članska ekipa
Članska ekipaPokal Slovenije