Krka

Mladinci doma ostajajo neporaženi

Ekipa mladincev je v 8. krogu v 1. mladinski ligi gostila RD Koper in poskrbela za novo zmagoslavje pred domačim občinstvom, saj so vknjižili nov par točk. Ekipo Kopra so premagali s 28:25 ( 18:11).

Varovanci trenerja Sama Juga so tekmo začeli zelo dobro in gostom nakazali oster tempo igre, ki so ga uspeli zadržati vse do prvega polčasa, ko so že imeli sedem zadetkov prednosti ( 18:11). V nadaljevanju so lahko gledalci v dvorani Marof spremljali povsem drugačen začetek Krkašev, saj so Koprčani z delnim izidom 4-0 zaostanek iz prvega dela prepolovili, v 41. minuti pa je Krka imela le še dva zadetka prednosti ( 20:18). Domači trener Jug  je z minuto odmora reagiral še pravočasno, saj so se rokometaši zbrali, zaigrali podjetneje in preprečili, da bi jim gostje iz Obale pripravili neprijetno presenečenje. Krkaši so v zadnjih minutah prednost treh zadetkov uspeli zadržati vse do konca tekme in s prav takšno prednostjo slavili peto zaporedno zmago.

Statistika: Rauh, Kukman 1, Avsec, Novak 4, Jakše 1 , Bačar 4, Matko 1, Nosan, Jaklič, Klemenčič 3, Batagelj 5, Srebrnjak, Windischer 6, Klobučar, Menger 3.

Mladinci bodo s tekmami v 1. mladinski ligi nadaljevali v ponedeljek, 3. decembra. Takrat bodo gostovali pri ekipi Slovana.

Other Articles

Mlajši dečki
Dve zmagi mladih upov
Starejši dečki