Krka

Mladinci pred domačim občinstvom premagali Ormožane

Nocoj je bil v dvorani Marof odigran 4.krog 1. mladinske lige, kjer so rokometaši MRK KRKA gostili ekipo RK Jeruzalem Ormož. Mladinci so po dveh zaporednih porazih tokrat s 23:20 ( 11:10) le uspeli premagati nasprotnika in s tako vlili dodatne samozavesti za nadaljevanje prvenstva.

Gledalci, ki so prišli bodrit Novomeščane, so lahko v prvem polčasu uživali v izenačeni tekmi, saj je vse do prvega polčasa več ali manj potekala gol za gol, v rahli prednosti pa so na odmor odšli Krkaši ( 11:10). Glede na potek prvega dela igre, se je tudi v nadaljevanju pričakoval ogorčen boj za vsako žogo. Ormožani so s čvrsto obrambo še naprej zaustavljali čiste strele Krkašev, od 50. minute naprej pa so niti igre in prevlado na igrišču vendarle prevzeli varovanci Sama Juga in uspeli vinarjem pobegniti na pet zadetkov prednosti, čemur je v veliki meri pripomogla tudi dobra dnevna forma vratarja Vilija Nosana. Krkaši so večino priigrane prednosti zadržali vse do izteka tekme, ki so jo dobili s tremi zadetki prednosti, končni izid srečanja je bil 23:20.

Statistika:

Rauh, Kukman 2, Avsec, Majstorovič 3, Novak 1, Jakše, Bačar 5, Matko 3, Nosan, Jaklič, Klemenčič 2, Batagelj 5, Srebrnjak, Windischer 1, Hvastija, Menger 1.

Naslednjo tekmo bodo mladinci odigrali v Ivančni Gorici pri ekipi SVIŠ-a.Mladin

Other Articles

Kadetska ekipa
Članska ekipa
Krkaši jutri gostijo Loko