Krka

Zdesetkani kadeti slavili petič zapored

Ekipa kadetov je popoldne odkljukala drugo gostovanje v sezoni. V 5. krogu jih je gostila ekipa RK Grča Kočevja. Krkaši so po sila izenačeni tekmi na koncu le uspeli premagati gostitelje. Rezultat tekme je bil 20:23 ( 14:15).

Tekma se je od uvodnih minut naprej odvijala v izredno enakovrednem dvoboju ekip. Varovanci trenerja Robija Cvikla si za prvi del igre ne morejo pripisati dobre ocene, saj so domačinom dovolili, da so prihajali do lahkih zadetkov in Novomeščanom povzročali nemalo preglavic. Kljub temu pa Krkaši na odmor odšli z minimalno prednostjo enega zadetka ( 14:15).

V drugem delu igre so gledalci lahko spremljali ogorčen boj za vsako žogo, obe ekipi pa sta prikazali zelo borbeno igro v obrambi, odraz tega pa je bil viden tudi na semaforju. Kljub zelo nervozni igri pa so Novomeščani le strnili svoje vrste in v samem zaključku tekme pokazali več zbranosti in znanja, ter na koncu zasluženo slavili. Gostitelji so doživeli drugi zaporedni poraz, imajo pa tri tekme manj od Krke, ki je še edina neporažena ekipa v predtekmovalni skupine CENTER II.

Statistika:

Rajh 10, Filipovič 1, Berk 2, Rogelj, Muhič Ma., Knap, Kokalj, Emeršič, Luzar 4, Gros 2, Vidmar 3, Tisovec 1.

 

Po tritedenskem tekmovalnem premoru se kadeti drugi vikend v novembru odpravljajo na gostovanje v Metliko.

Other Articles

Članska ekipa
Mladinska ekipa