Krka

Mladinci preko Sviša do četrte zmage v ligi

Ekipa mladincev je to popoldne gostovala v Ivančni Gorici, kjer je odigrala zaostalo tekmo 2. kroga v 1. mladinski ligi. Varovanci trenerja Sama Juga so suvereno premagali gostitelja, ekipo RK Sviš, tekma se je končala z rezultatom 24:35 (11:16).

Tonska izjava Naceta Zajca po tekmi z ekipo RK SVIŠ: 

Krkaši so v tekmo vstopili izjemno suvereno. V 21. minuti so zavoljo izjemne obrambe prišli do devetih golov prednost (5:14), tempo igre pa kljub rahlem padcu v napadu narekovali vse do polčasa. S kakovostno predstavo in nepopustljivo igro v obrambi in napadu so Novomeščani nadaljevali tudi v drugem delu, trener Jug  pa je ob visoki prednosti trinajstih zadetkov (19:32) priložnost za igro ponudil vsem igralcem, ki jih je imel na razpolago. Krkaši so kljub prednosti odigrali korektno in v igri  do zadnjega sodniškega žvižga niso popuščali, kar priča tudi končni rezultat tekme, ki se je končala z enajstimi zadetki prednosti v korist Krke.

MRK KRKA: Muhič (2 obrambi), Nosan (12 obramb), Berk 1, Udovč, Rataj, Vukić, Škrinjar 5, Zajc 11 (1), Strmole 2 (1), Kokalj 1, Emeršič 13 (3), Vidmar, Tisovec 2, Jereb.

Ormož bo naslednja postaja za ekipo mladincev, tja se podajajo v nedeljo, 14.novembra.

Other Articles

Starejši dečki
Članska ekipa