Krka

Mladinci proti favoriziranim Celjanom odigrali dobro tekmo

Ekipa mladincev je včeraj popoldne v gosteh pri ekipi RK Celje Pivovarna Laško odigrala tekmo 17. kroga v 1. državni mladinski ligi. Varovanci trenerja Sama Juga so po odlični predstavi v prvem delu na koncu športno priznali premoč domačinov, tekma se je v dvorani Zlatorog končala z rezultatom 35:31 (13:16).

 

 

 

 

 

 

 

 

Krkaši se fizično močnejših tekmecev niso ustrašili in od prvega sodniškega žvižga igrali odločno, z dobro igro v obrambi in napadu pa vršili pritisk nad gostitelji, ki so do polčasa lovili zaostanek treh golov. Vse do 45. minute so Novomeščani ohranjali vodstvo dveh, treh zadetkov. Domačini so nalet krkašev zajezili na način, da so v napadu igrali 7 na 6, Novomeščanom pa je na koncu zmanjkalo moči, a so s strani trenerja po tekmi kljub porazu dobili le besede pohvale.

Statistika:RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO: Strašek, Zupančič (9 obramb), Kačičnik 7, Jager, Marguč 1, Golež, Belej 1, Dobrković 7 (1), Ćirović 3, Ravnak, Premović 11 (2), Kačičnik, Divjak 1, Korošec 2, Gregorič 1, Jelen 1,
MRK KRKA: Rauh (14 obramb), Nosan, Muhič, Muhič 7 (2), Berk 4, Škrinjar 2, Zajc 6, Strmole, Kokalj, Emeršič 8 (1), Urbas, Vidmar, Tisovec 1, Jereb 3.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sedemmetrovke: RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO 4 (3), MRK KRKA 6 (3)
Izključitve: RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO 6 minut, MRK KRKA 4 minut

Mladinska ekipa bo naslednji krog odigrala v gosteh pri zadnjeuvrščeni ekipi RD Urbanscape Loke.

Other Articles

Kadetska ekipa
Kadeti neuspešni na gostovanju
Članska ekipaPokal Slovenije
Med osem najboljših tudi Krka