Krka

Mladinci priznali premoč gostiteljem

Mladinska ekipa je na zaostali tekmi 14. kroga 1. državne mladinske lige to popoldne gostovala v Škofljici. Novomeščani so morali na koncu priznati premoč domačinom, končni izzid tekme  je bil 34:26 (17:12).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Po dokaj obetavnem začetku srečanja, ko so Novomeščani tekmo začeli z vodstvom dveh zadetkov, se tekma na koncu ni končala po pričakovanjih. Domačini so zaostanek hitro izničili in povedli, vodstvo štirih, petih golov pa uspeli zadržati vse do glavnega odmora. Ekipi sta se ob polčasu razšli z rezultatom 17:12. Gledalci so lahko s tribun spremljali zanimiv obračun tudi v nadaljevanju drugega dela. Domačini so Novomeščane še naprej držali na varni razdalji, medtem pa krkašem igra ni stekla, saj so zapravili preveč zgrešenih strelov, v 41. minuti pa je moral parket zaradi rdečega kartona zapustiti še najboljši igralec Nace Zajc. Krkaši so sicer poskušali zajeziti nalet gostiteljev, a je prevladala daljša klop Škofljice in razpoložen vratar. Tekma se je končala s 34:26.

Statistika: Nosan (4 obrambe), Muhič (3 obrambe), Berk 1, Škrinjar 4 (2), Zajc 5, Strmole 1, Kokalj, Emeršič 7 (1), Pirh 2, Tisovec 4, Jereb 2.

V nedeljo bodo mladinci gostovali na še enem zahtevnem terenu, tokrat bodo gostovali pri vodilni ekipi Gorenja v Velenju.

Other Articles

Starejši dečki
Članska ekipa