Krka

Starejši dečki B z odlično predstavo do novih točk

V novomeški dvorani Marof je ekipa starejših dečkov B  odigrala tekmo 3. kroga četrt finalne skupine B. Izbranci trenerja Iztoka Adamčiča so gostili ekipo RD Urbanscape Loka. Derbi kroga se je končal v korist rokometašev Krke, ki so tekmo dobili in si na račun vpisali novi dve točki. Tekma se je končala z rezultatom 35:22 (20:11)

Novomeščani so bili tudi tokrat prepričljivejši, od prve minute srečanja so v tekmo vstopili motivirani ter nastopili odločno tako v obrambi kot v napadu. V prvem delu so od uvodne minute prevzeli pobudo in držali oster tempo igre, ki mu gostje niso uspeli slediti. Krkaši so si ob polčasu nabrali dovolj prednosti ( 20:11) za mirnejše nadaljevanje tekme, trener Adamčič pa je ob ugodnem rezultatu minutažo razdelil na vse igralce, ki so se na koncu razveselili novega para točk, s tem pa se še bolj utrdili na 1. mestu v skupini. Končni rezultat tekme je bil 35:22 v korist Krke.

 Statistika: Rangus, Kovač E. 6, Kovač G., Peterlin 8, Cimermančič 1, Resnik 6, Fifolt 5, Tratar, Krbanjevič, Grden, Strašek 2, Horvat 6, Blažič, Ambrožič, Pust 1.

 

 

 

 

V soboto bo ekipa SDB odigrala še tekmo z RK Kronos, po praznikih pa jih čaka še zadnja tekma v omenjeni skupini, takrat se bodo pomerili z Ločani.

 

 

Other Articles

Mladinska ekipa
Mladinska ekipa