Krka

Ekipa mladincev je v 6. krogu 1. mladinske lige gostovala pri ekipi Kopra in srečanje tesno izgubila. Koprčani so bili boljši za zadetek, v Bonifiki se je tekma končala z rezultatom 27:26 ( 15:15).

Trener Samo Jug s predstavo svojih varovancev ni bil zadovoljen, saj so po njegovem mnenju fantje popustili prav v končnici in bi z izvedeno sedemmetrovko v zadnjem napadu lahko izvlekli vsaj točko. Novomeščani so v prvem polčasu že imeli nekaj prednosti pred gostitelji, a je bilo v igri precej nihanja, tako da so se Koprčani približali prav ob polčasu in izenačili na 15:15. Pričakovano je bila igra v nadaljevanju sila izenačena, krkaši so v 47. minuti imeli dva zadetka prednosti (22:24), a so domačini izkoristili vsako napako in na koncu slavili za zadetek, bilo je 27: 26.

Za Krko so igrali: Pavlin, Malenšek 2, Novak 2, Bačar 2, Matko 7, Udovč, Šmuc 1, Kastelic, Klemenčič 3, Plut 2, Rašo 2, Windischer 2, Hvastija 4, Menger.

Krkašem se bodo na naslednji tekmi morda že lahko pridružili poškodovani igralci, kar bi ekipi vsekakor veliko pomenilo.