Krka

Mladinska ekipa je popoldne odigrala tekmo 18. kroga v 1. državni mladinski ligi. Varovanci trenerja Sama Juga so tokrat gostovali v Škofji Loki, kjer so zabeležili novo, sedmo zmago v prvenstvu. Tekma se je v dvorani Poden končala z rezultatom 29:35 (15:17).

Kljub temu, da so Novomeščani prišli do načrtovanih točk, pa s tekmo trener Jug ni bil zadovoljen. V prvem polčasu so krkaši odigrali rezervirano, kar so gostitelji, ki v letošnji sezoni še nimajo točk izkoristili in tudi povedli, ob polčasu pa so prednost dveh zadetkov na odmor odnesli krkaši, ki so v drugem delu prikazali povsem drug obraz in zaigrali bolje v obrambi. V vratih sta blestela oba vratarja, najbolj razpoložen pa je bil tudi tokrat kapetan Urh Emeršič, ki je v statistiko vpisal 11 zadetkov.

 

 

RD URBANSCAPE LOKA: Kužel (1 obramba), Mrak (1 obramba), Tomažič (5 obramb), Ferdin 3, Belič-Pfajfar 3, Prezelj 10, Mirčevski 1, Atlija 1, Strehar 4, Stanonik 3, Markovič, Derlink 1, Lokar 3 (2), Platovšek, Šilc,
MRK KRKA: Muhič, Nosan (13 obramb), Muhič (5 obramb), Muhič 7, Berk 4, Škrinjar 3, Zajc 2 (1), Strmole 2, Kokalj 1, Emeršič 11 (1), Urbas, Vidmar 1, Tisovec 2, Jereb 2.

Mladinci bodo po počitnicah, 6. Marca, gostili ekipo MRK Ljubljana.