Krka

Starejši dečki v domači dvorani do dvojne zmage

Dopoldne sta bili v dvorani Marof odigrani dve teki starejših dečkov, ki so gostili vrstnike iz RK SVIŠ Ivančna Gorica. Uvodno tekmo 6. kroga v skupini CENTER II so odigrali starejši dečki B, ki so vknjižili šesto zmago in tekmece premagali z rezultatom 31:22 (15:10), enak rezultat pa je na koncu zabeležila tudi ekipa starejših dečkov A, ki je v letošnjem letu v omenjeni skupini vknjižila sedmo zmago.

 

 

 

 

 

 

 

Novomeščani so na obeh tekmah veljali za nespornega favorita in se temu primerno tudi predstavili pred domačim občinstvom. Varovanci trenerja Iztoka Adamčiča so na obeh tekmah prikazali odlično rokometno igro, gostje pa razigranih Novomeščanov niso mogli zaustaviti. Kljub prednosti so krkaši skoncentrirano odigrali do zadnje minute in zasluženo slavili.

SDB- MRK KRKA- RK Sviš 31:22 (15:10)

Satistika: Burgar, Rangus, Kovač G.4, Peterlin 9, Cimermančič, Resnik 8, Fifolt 1, Tratar 5, Sreafimov 1, Krbanjevič, Grden, Pust 3.

 

 

 

 

 

 

 

SDA- MRK KRKA – RK Sviš  31:22 ( 16:11)

Statistika: Kastelec, Pust 2, Palk 1, Kanc 5, Butala 11, Cesar 1, Zajc 1, Progar, Kapkan 8, Kastelic, Bartolj, Rangus, Kovač, Peterlin 1, Resnik 1, Tratar.

Razpored tekem v skupini CENTER II bo znan v prihodnjih dneh na naši spletni in FB strani. SDB ima dve zaostali tekmi in sicer z ekipo Trima in s Kočevjem, SDA pa mora zaostali tekmi odigrati še z ekipo Ribnice in trebanjskim Trimom.

 

Other Articles

Članska ekipa
Mladinska ekipa