Krka

Mladinci zlahka premagali Izolane

Ekipa mladincev je popoldne v domači dvorani Marof odigrala tekmo 18. kroga v 1. državni mladinski ligi. Varovanci trenerja Sama Juga so gostili zadnjeuvrščeno ekipo RD Butan Plin Izola in vknjižili načrtovano, že trinajsto zmago v sezoni. Novomeščani so bili z rezultatom 32:22 (19:14) boljši nasprotnik in se z 27 točkami trenutno nahajajo na odličnem 3. mestu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Današnja zmaga za krkaše ni bila ogrožana, saj so Novomeščani vodili od prve do zadnje minute. V prvem delu srečanja so sicer krkaši nekoliko slabše odigrali v obrambi, v drugem delu pa so strnili svoje vrste in največjo prednost naredili v sami končnici tekme, ko so prednost iz prvega dela le še podvojili in na koncu zmagali za deset zadetkov. Bilo je 32:22.

Statistika: Rauh, Muhič Mart., Muhič Mat., Pust 1, Berk 1, Muhič L.5, Škrinjar 2, Kastelec 1, Ščuka 4, Cesar, Derganc 2, Zajc 2, Strmole 2, Emeršič 3, Pirh 6, Jereb 3.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Do konca sezone bodo mladinci odigrali še tri tekme. V naslednjem krogu jih čaka gostovanje v Celju, v predzadnjem kolu bodo doma gostili vodilno Škofljico, sezono pa sklenili v Velenju.

Other Articles

Starejši dečki
Članska ekipaPokal Slovenije