Krka

Tesen poraz starejših dečkov A v Ivančni Gorici

Ekipa starejših dečkov A je zgodaj popoldne v dvorani OŠ Stična odigrala tekmo 1. kroga v polfinalni skupini A. Rokometaši Krke so gostovali na vročem terenu pri ekipi RK Sviš in po izredno napetem in vročem dvoboju na koncu tekmo tesno izgubili s 24:25 (11:14).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekma je bila s strani obeh tekmecev izjemno borbena in izenačena, domačini so si ob ostrem tempu tik pred koncem polčasa priigrali tri gole prednosti, ekipi sta na glavni odmor odšli pri rezultatu 14:11. V nadaljevanju so domačini ritem igre še stopnjevali. V 37. minuti so imeli tudi najvišjo prednost petih golov (20:15), a so krkaši v 48. minuti po zadetku Gašperja Kovača uspeli izenačiti na 24-24, v odločilnih trenutkih pa so domačini izkoristili prednost domačega parketa in tako osvojili obe točki. Končni rezultat tekme je bil 24:25 v korist Ivanjčanov.

Statistika: Burgar, Karabanjević, Marin, Kovač E.5, Kovač G.8, Peterlin 7, Cimermančič, Resnik 4, Fifolt, Tratar, Serafimov, Grden, Strašek, Horvat, Ambrožič.

Novomeščani so si po besedah trenerja Dejana Vujića po današnjem porazu pot do željenega cilja, uvrstitve na zaključni turnir četverice malce otežili, a bodo storili vse, da bodo na preostalih treh tekmah v polfinalni skupini popravili vtis.

Danes teden bodo krkaši doma gostili ekipo Škofljice.

Other Articles

Kadetska ekipa
Mladinska ekipa