Krka

Mlajši dečki A so to popoldne v gosteh pri ekipi RK Sevnica odigrali 6. krog v skupini CENTER II in zabeležili šesto zaporedno zmago v sezoni. Derbi kroga se je končal z zanesljivo zmago Novomeščanov, bilo je 17:23 (8:12) v korist MRK KRKA.

Trener David Lipoglavšek je bil nad prikazanim lahko več kot zadovoljen, saj so mladi rokometaši Krke prikazali všečno in borbeno igro. Gostitelje, ki so bili enakovreden tekmec le do polovice prvega dela srečanja, so brez večjih težav premagali in si na račun vpisali že 12 točko v letošnji sezoni. Novomeščani so tudi tokrat briljirali tako v napadu kot v obrambi, Sevničani pa recepta za kakršno koli presenečenje za morebiten preobrat, potem ko so v 32. minuti že zaostajali za sedem zadetkov ( 14:21), niso našli. Končni izid tekme je bil 17:23.

Za Krko so igrali: Kastelec, Pust, Palka, Lukše, Butala, Cesar, Zajc, Progar, Kaplan, Kastelic, Bartolj, Rangus, Kovač E.

Krkaši imajo pred drugo uvrščeno ekipo Riko Ribnica štiri točke prednosti, njihov naslednji nasprotnik pa bo ekipa RK SVIŠ iz Ivančne Gorice.