Krka

Mlajši dečki iz gostovanja v Grosuplu s polnim izkupičkom

Ekipi mlajših dečkov sta popoldne gostovali v Grosuplju.

Uvodoma so se z domačini pomerili mlajši dečki B, ki so v goste prišli v vlogi favorita in že v prvem delu srečanja dokazali, da so boljši nasprotnik v vseh segmentih rokometne igre, kar je na koncu polčasa pokazal tudi rezultat. Gostje so Krkino mrežo v prvih dvajsetih minutah tekme zatresli zgolj dvakrat, Krkina prednost je narasla na + 15 ( 2:17). Varovanci trenerja Davida Lipoglavška so z borbeno in všečno igro nadaljevali tudi v drugem polčasu, ekipa Grosuplja se ni uspela približati Novomeščanom, ki so prednost iz prvega dela na koncu le še povečevali in na koncu slavili tretjo zaporedno zmago v skupini CENTER II. Končni rezultat tekme je bil 7: 29 ( 2:17)

Statistika MDB:

Kastelec 3, Pust 3, Palka 2, Lukše, Butala 3, Cesar 3, Peterlin 2, Zajc 4, Progar 1, Kaplan 6, Bartolj, Rangus, Kovač G., Kovač E.2.

Do novih točk pa so v Grosuplju prišli tudi mlajši dečki A, ki so brez večjih težav premagali gostitelj s 16:34 ( 3:17).

Mladi rokometaši Krke so z delnim izidom 1:12 že v prvem delu določili zmagovalca srečanja in bili za razred ali dva boljši od ekipe Grosuplja, ki je na dosedanjih štirih tekmah zabeležila le eno zmago, medtem ko so Novomeščani še edina neporažena ekipa v skupini.

Drugi del srečanja so Krkaši kljub občutni prednosti nadaljevali v svojem stilu in si do konca tekme prednost iz prvega dela še povečali ter na koncu povsem zasluženo prišli do novega para točk.

Statistika MDA:

Drnovšek, Smolič 5, Derganc 6, Smolič 2, Janežič, Butala 1, Zorman 5, Zajc, Kaplan 4, Bartolj, Nemanič 1, Gabrič, Ščuka 8, Blažič 2.

Nasprotnik MDA in MDB v naslednjem krogu bo ekipa RK Sviš.

Other Articles

Mladinska ekipa
Kadetska ekipa