Krka

Rokometno obarvano sobotno popoldne so v dvorani Marof s tekmama odprli mlajši dečki A in B, ki pa so bili z zmago in porazom polovično uspešni.

Uvodno tekmo popoldneva so z zmago proti ekipi Sviša odigrali mlajši dečki B, ki so tekmecem iz Ivančne Gorice zadali tretji poraz v sezoni. Tekma se je končala z rezultatom 21 : 11 (10 : 5).
Mladi upi MRK KRKA so skozi celotno tekmo narekovali tempo igre in gostom povzročali nemalo težav. S petimi zadetki prednosti so zaključili prvi del srečanja, v drugem delu pa se kljub visoki prednosti niso predali in do konca tekme prednost iz prvega dela na koncu še podvojili. Najkoristnejša igralca tekme sta bila Ššika in Derganc, ki sta vknjižila vsak po pet zadetkov.

Za Krko so igrali: Dernovšek, Kastelic, Pust, Derganc 5, Golob 2, Janežič, Grubačevič, Štangelj, Butala 3, Cesar, Škufca, Kaplan 2, Nemanič, Ščuka 5, Smolič 3, Blažič 1.

Ekipa RK Sviš je bila tokrat usodna za mlajše dečke A, ki so v letošnji sezoni doživeli prvi poraz. Ivanjčani so bili tokrat pretrd oreh za varovance trenerja Davida Lipoglavška, tekma se je končala pri izidu 22 : 27 (9 : 11).

Gledalci v dvorani Marof so lahko spremljali dokaj izenačeno igro, vsaj kar se prvega dela srečanja tiče. Krkaši so kljub tehničnim napakam ob polčasu zaostajali za dva gola, v nadaljevanju pa je popustila koncentracija v napadu, kar so zlahka izkoristili gostje in potek igre speljali na svoj mlin in po 50. minutah tekme tudi zasluženo slavili. Njaboljši strelec tekme je bil z desetimi goli Martin Škufca.

Drnovšek, Rajh 1, Krašovec, Medle 1, Sašek 1, Škufca 10, Derganc, Movern, Đukič, Reba 1, Gros 3, Pirh 5, Ščuka, Pust, Smolič, Blažič.

Po 4. krogu je ekipa MDA s šestimi točkami na tretjem, MDB pa prav tako s šestimi točkami zasedajo trenutno 2. mesto v polfinalni skupini CENTER II.

FOTOGALERIJA (KLIKNI)