Krka

Na Hardeku slavje Novomeščanov

Včeraj popoldne so se kadeti odpravili na gostovanje v Ormož in v zaostali tekmi 1. kroga v polfinalni skupini B vknjižili prvo zmago. Domačine, RK Jeruzalem Ormož so premagali z rezultatom 22:25 ( 9:13).

Varovanci trenerja Robija Cvikla so že drugič v tem tednu odigrali tekmo v nadaljevanju prvenstva, obakrat v gosteh- v nedeljo so gostovali v Slovenj Gradcu, včeraj pa še v Ormožu, kjer so nedvomno popravili vtis in igro, ki so jo prikazali na Koroškem. Ormožani so le v uvodnih minutah tekme izenačili na 1:1, potem pa so se  Novomeščani sprostili in zaigrali po svojih najboljših močeh. Igra v obrambi je stekla, pa tudi v napadu večjih težav niso imeli, tako da so ob polčasu že vodili s štirimi zadetki prednosti. V drugem delu tekme je bil tempo igre podoben prvemu, krkaši niso dovolili, da bi se Ormožani razigrali, svoje pa je dodal še Vid Rajh, ki je bil z osmimi goli najboljši strelec tekme, domačini pa zanj rešitve, kako ga zaustaviti, niso našli. Krkaši so se tako na Hardeku veselili prvih točk v polfinalni skupini B in se v Novo mesto vrnili nasmejanih obrazov.

Za Krko so igrali: Avsec 3, Rajh 8, Filipovič, Majstorovič 3, Jakše, Nosan 2, Muhič Ma., Jaklič 3, Lazarevič, Srebrnjak 3, Klobučar, Kastelic, Luštek, Gazvoda.

Kadeti bodo predvidoma to nedeljo, v 3. krogu  doma gostili ekipo Brežice.

Other Articles

Mlajši dečki
Nekategorizirano