Krka

Uvertura pred derbijem naslednjega kroga opravljena z odliko

Mlajši dečki A MRK KRKA so včeraj vknjižili enajsto zmago v predtekmovalni skupini CENTER II. V gosteh pri ekipi RK Grča Kočevje so v 12. krogu zanesljivo osvojili nov par točk in tudi po včerajšnji tekmi še vedno ohranjajo prvo mesto v omenjeni skupini.

Varovanci trenerja Davida Lipoglavška v tej sezoni nizajo zmage in ohranjajo zmagovalni niz. Tudi iz Kočevja so se vrnili s polnim izkupičkom in si na račun vpisali novi točko, skupno so jih v letošnji sezoni zbrali že 12.  Favorizirana ekipa Krke je tako že na samem začetku srečanja z delnim izidom 0:6  domačinom dala jasno vedeti, da so prišli po zmago in se je na koncu tudi zasluženo veselili. Krkaši so z dobro predstavo v vseh segmentih rokometne igre bili vseskozi za razred boljši nasprotnik in polčas končali pri rezultatu 6:14. Gostitelji tudi v drugem delu niso mogli zaustaviti razpoloženega Grosa, ki je bil z desetimi zadetki najboljši strelec tekme. Krkaši so kljub občutnejši prednosti še naprej stopnjevali svoj ritem tekme in tekmo srečno pripeljali h koncu. Končni rezultat je bil 14:28 ( 6:14).

Za Krko so igrali: Rajh 5, Medle 2 , Sašek 1, Škufca 5, Muhič, Đukić, Reba 2, Gros 10, Gornik, Pirh 2, Pavlin 2.

V predzadnjem, 13. krogu bodo mladi rokometaši MRK KRKA gostovali v Škofljici, ki za Novomeščani zaostaja za 2 točki in se nahajajo na trenutno 3. mestu.

Other Articles

Kadetska ekipa
Kadeti poraženi na Koroškem
Kadetska ekipa