Krka

Najmlajši znova na vrhu razpredelnice

Rokometaši Krke, ekipi mlajših dečkov A in B sta včeraj v 10. krogu gostovali v Krškem in tako, kot sta zmagovalno zaključili lansko leto, sta tudi na prvi tekmi letos dosegli lep uspeh.

Zmago so si najprej priigrali mlajši dečki B, ki so gostitelje ukanili z rezultatom 21:12 ( 8:14). Fantje so že od uvodnih minut narekovali hiter tempo igre, ki mu Krčani niso mogli slediti. V vseh prvin rokometne igre so bili boljši Novomeščani, ki so zasluženo osvojili prvi par točk v letošnjem letu.

MDB RK Krško: MRK KRKA 21: 12 (8:14)

Za Krko so nastopili: Kastelec, Pust 3, Palka, Cesar, Derganc 5, Golob 1, Janežič, Štangelj, Butala 1, Zajc 4, Škufca, Kaplan 3, Nemanič, Ščuka 2, Smolič, Blažič 2.

 

Deveto zmago v predtekmovalni skupini CENTER II pa so si včeraj v Krškem priigrali tudi mlajši dečki A, ki so suvereno premagali domačine. Končni rezultat srečanja je bil 13:37 ( 5: 18).

Varovanci trenerja Davida Lipoglavška so odlično opravili svoje delo na parketu in z veliko prednostjo povsem deklasirali Krčane, ki niso imeli praktično nobene možnosti za kakršenkoli preobrat. Novomeščani so se od samega začetka tekme dosledno držali navodil trenerja in brez težav uspeli priigrati prve letošnje točke, skupno jih imajo trenutno 18, kar jih uvršča na sam vrh lestvice.

 

MDA RK Krško : MRK KRKA 13:37 ( 5:18)

Za Krko so igrali: Rajh 3, Krašovec 1, Medle 1, Škufca 4, Derganc 2, Đukič , Reba 4, Gros 12, Udovč, Pirh 5, Pavlin, Ščuka 3, Smolič 2, Blažič.

Other Articles

Nekategorizirano
Mladinska ekipa