Krka

Pod streho še zadnji mini rokometni turnir

V minulih dneh je v okviru 13. Rudolfovih tednov športa potekal zaključni turnir v mini rokometu, na katerem so nastopali mladi rokometaši, ki svoje prve izkušnje nabirajo pod okriljem rokometne šole MRK KRKA, v katero je letos vključenih preko 170 otrok.

Mladi upi so za prikazano v letošnjem šolskem letu ob koncu turnirja prejeli medalje in majice, s strani občinstva pa bučno podporo skozi celoten turnir ter velik aplavz ob zaključku.

Na turnirju so nastopili dečki iz sedmih novomeških osnovnih šol ( OŠ Bršljin, OŠ Center, OŠ Drska, OŠ Grm, OŠ Otočec, OŠ Stopiče, OŠ Šmihel), ki so bili razporejeni v dve kategoriji, in sicer dečki iz 3. in 5. razredov.

Vsem fantom in njihovim učiteljem čestitamo za prikazano rokometno znanje, fair play ter borbenost. Predvsem pa nas veseli, da so vsi skupaj uživali tako skozi celotno sezono kot tudi na vseh odigranih turnirjih.

Za uspešno izvedene dogodke v letošnjem letu se zahvaljujemo generalni pokroviteljici Krka d.d., Mestni občini Novo mesto in NLB d.d.

Vse slike iz turnirja si lahko ogledate na povezavi.

Other Articles

Članska ekipa
Članska ekipa