Krka

Uspešni rokometaši znova na rotovžu

Župan Mestne občine Novo mesto Gregor Macedoni je popoldne na rotovžu pripravil sprejem za najuspešnejše športne kolektive v občini. Že tradicionalno so se sprejema udeležili rokometaši Moškega rokometnega kluba Krka, ki se lahko v tej sezoni pohvalijo z naslovom državnih prvakov v kategoriji mlajših dečkov B, članska ekipa pa se je letos veselila naslova superpokalnih zmagovalcev, v tekmovanju za pokal Slovenije pa so Krkaši že drugo leto zapored osvojili naslov pokalnih podprvakov. Župan je rokometašem, vodstvu MRK KRKA in njihovim trenerjem čestital za navedene uspehe in ob tem izrazil zadovoljstvo nad delom z mladimi.

» Uspehi, bodisi v članski in mlajših selekcijah so tisti, ki štejejo največ, zato vam iskreno čestitam. Ohranite ta zmagovalni duh«, je mladim športnikom dejal Macedoni, ki je tudi sam večkrat v letošnji sezoni obiskal tekme in užival v dvorani Marof. Krkaši so mu v zahvalo podarili majico s podpisi članskih igralcev, v dar pa s strani Mestne občine Novo mesto prejeli knjigo slovenskega športnega fotografa Aleša Fevžerja Slovenski olimpijski heroji.

Ob tej priložnosti se je županu, Mestni občini Novo mesto, sponzorjem in vsem, ki so pripomogli k še enemu zgodovinskemu uspehu kluba, zahvalil tudi podpredsednik kluba MRK KRKA Stevan Zec.

Other Articles

Članska ekipaKadetska ekipaKlubMladinska ekipaMlajši dečkiStarejši dečki
KlubMini rokomet