Krka

Pokal Slovenije: Krki žreb namenil Ormožane

Danes je v Mali nedelji potekal žreb parov polfinala finalnega turnirja Pokala Slovenije za moške, ki bo v organizaciji Jeruzalema Ormoža prihodnji konec tedna,  21. in 22. aprila potekal v Ljutomeru.

Žreb je določil, da se bodo rokometaši Moškega rokometnega kluba Krka v uvodni tekmi pomerili z gostitelji, RK Jeruzalem Ormož, prvaki tega tekmovanja, rokometaši Celja Pivovarne Laško pa s Koprom 2013.

 Mirko Skoko, trener Krke: “V tej sezoni se je že velikokrat pokazalo, da je vsaka ekipa premagljiva, v zadnjem času tudi Celje Pivovarna Laško. Z žrebom smo zadovoljni in čeprav rokometaši Jeruzalema Ormoža igrajo na domačem terenu in to vselej dobro, so možnosti za uspeh enake na obeh straneh. Verjetno bo nekoliko večji pritisk na njih, kar bomo poskušali izkoristiti.”

David Didovič, kapetan Krke: “Z žrebom sem zadovoljen, saj smo dobili na papirju najslabšega tekmeca, čeprav to še nič ne pomeni. Jeruzalem Ormož je gostitelj turnirja in verjamem, da bo še toliko bolj motiviran, da se dokaže na domačem terenu. V dozdajšnjem delu sezone smo dokazali, da znamo igrati dobro, se uvrstili na finalni turnir pokala in si želimo osvojiti eno od medalj.”

Spored tekmovanja:  

Sobota, 21. aprila, 

Krka : Jeruzalem Ormož (17.00)

Koper 2013 : Celje Pivovarna Laško (20.00)

Nedelja, 22. aprila,

Tekma za 3. mesto (15.00)

FINALE (18.00)

 

 

Other Articles

Nekategorizirano
Članska ekipa