Krka

Priprave bodo intenzivne, kmalu tudi mednarodni turnir v Marofu

Rokometaši Krke so se v ponedeljek po dvomesečnem poletnem premoru zbrali v matični dvorani Marof, kjer so s strani trenerja Mirka Skoka prejeli vse informacije o dogajanju in aktivnostih v sklopu priprav na novo sezono, ki se za Krkaše začne 11. septembra, v prvem krogu 1. B lige bo njihov nasprotnik ekipa Izole.

»Prvih nekaj treningov bomo posvetili predvsem kondiciji, kaj kmalu pa se bomo preselili v dvorano, kjer bo na sporedu že trening z žogo, priprave bodo zato vsak dan bolj intenzivne, velik del bomo posvečali tudi taktiki. V tem pripravljalnem obdobju bomo odigrali šest ali sedem tekem, opravili preko štirideset treningov in se s tem optimalno pripravili na začetek tekmovalne sezone«, o enomesečnem napornem pripravljalnem obdobju pravi Skoko.

Sicer pa rokometaši tudi v letošnji sezoni ostajajo zvesti tradiciji. Kot vsa leta doslej, tudi v letošnjem avgustu organizirajo dvodnevni mednarodni rokometni turnir, kjer bodo poleg Krke nastopile še ekipe iz Slovenj Gradca, Ribnice in hrvaškega Karlovca.

Other Articles

KlubReprezentanca
Kadetska ekipa