Krka

Rauh z reprezentanco v sklepni del priprav na EP 2021

Slovenska moška kadetska reprezentanca letnika 2002 in mlajših, katere član je tudi vratar Žan Rauh, zaključuje priprave v Ormožu in se čez dober teden dni odpravlja na Hrvaško, kjer bo potekalo evropsko prvenstvo. Potem ko so reprezentantje pod vodstvom trenerja Saše Prapotnika konec prejšnjega meseca na pripravljalni tekmi v Sesvetah odigrali dve prijateljski srečanji z gostitelji in obe tekmi tudi dobili, se jutri, po dopoldanskem treningu odpravljajo še na Madžarsko. V četrtek, 5. in v petek, 6. avgusta bodo slovenski reprezentatje odigrali še zadnji dve pripravljalni tekmi pred velikim tekmovanjem.

 

“Na pripravah se počutim odlično, zame je prvič da igram rokomet na reprezentančnem nivoju v katerem je rokomet malo bolj zahteven. V ekipi se počutim odlično, mislim da imamo med soigralci odlično kemijo ter da smo dobro pripravljeni na skorajšnje evropsko prvenstvo”, je priprave orisal vratar Žan Rauh.

Po povratku z Madžarske in prostem vikendu reprezentanco čaka še sklepno dejanje- zadnjih pet treningov, ki jih bodo opravili v Ormožu, potem pa se v sredo, 11. avgusta, odpravljajo na prizorišče EP v Varaždin.

Slovenci bodo v skupinskem delu tekmovanja igrali proti reprezentancam Islandije, Srbije in Italije, vse tekme predtekmovanja pa se bodo odvijale v Varaždinu.

Other Articles

Članska ekipa
Članska ekipa