Krka

Prve točke v sezoni za starejše dečke

Varovanci trenerja Iztoka Adamčiča, ekipa SDB, so v 1. krogu v skupini CENTER II gostovali v Trebnjem in suvereno osvojili prvi par točk v letošnji sezoni. Derbi med Trimom in Krko se je končal z zmago Novomeščanov, ki so v sezono vstopili zmagovito in na krilih Luke Muhiča, ki je bil s 15 zadetki najboljši strelec tekme, zasluženo zmagali z rezultatom 19:29 ( 6:16).

Zadovoljstva po tekmi in visoki zmagi ni skrival niti trener Adamčič, ki je po tekmi pohvalil svoje varovance, saj so se držali dogovora in se izkazali tako v obrambi in napadu.

SDB- Za Krko so igrali: Muhič Ma., Nahtigal, Nemanič, Zajc 8, Strmole 3, Pirh 2, Muhič L. 15, Lešnjak, Vidmar- Konda 1.

V predtekmovalni skupini CENTER II bodo poleg Krke in Trima nastopili še Sviš, Metlika, Ribnica in Črnomelj.

Čez teden dni bo ekipa SDB gostovala v Metliki.

V Trebnjem je danes v 1. krogu skupine CENTER II gostovala še ekipa starejših dečkov A, ki so prav tako premagali domačine, ekipo RK Trimo. Rezultat tekme je bil 11:29 ( 6:9).

Krkaši so skozi celotno tekmo prikazali izvrstno igro v obrambi, po slabši igri v napadu v prvem delu pa so igro v drugem polčasu še izboljšali. Domačini tempa Novomeščanov niso uspeli slediti, saj je prednost krkašev naraščala vse do zadnjega sodniškega žvižga.

SDA- Za Krko so igrali: Rauh, Berk 3, Muhič R.10, Rogelj 1, Muhič Ma., Zajc 2, Strmole, Kerlec 2, Muhič L. 7, Gros 2, Vidmar 2, Tisovec.

Varovanci trenerja Iztoka Adamčiča v naslednjem krogu odhajajo na gostovanje v Kočevje.

Other Articles

Članska ekipa
Mladinska ekipa