Krka

Včeraj je ekipa starejših dečkov A v 11. krogu polfinalne skupine B gostovala v Celju in doživela boleč poraz. Gostitelji, ekipa Celje Pivovarna Laško je bila od Novomeščanov boljša z rezultatom 28:25 ( 14:10).

Krkaši so bili prvih deset minut še enakovreden nasprotnik gostiteljev, po izenačenju na 5:5 pa so vajeti igre v svoje roke vzeli Celjani, ki so do polčasa ohranili vodstvo in na odmor odšli s prednostjo štirih zadetkov ( 14:10). Varovanci trenerja Iztoka Adamčiča so v drugem delu odigrali toplo-hladno, lovili priključek, a so bili gostitelji premočan nasprotnik za morebiten preobrat. Krkaši so se sicer uspeli po zaostanku petih zadetkov (20:15) v končnici približati na vsega dva gola, a jim je za kaj več zmanjkalo nekaj športne sreče.

Za Krko so igrali: Rauh, Berk 3, Muhič R.2, Rogelj, Muhič Ma., Zajc 1, Kokalj 2, Kerlec 1, Emeršič 6, Muhič L. 10, Gros, Vidmar, Tisovec, Udovč.

Krkaši so po 11. kolu na lestvici s šestimi zmagami, neodločenim rezultatom in štirimi porazi na 4. mestu, a za tretje uvrščenimi Celjani in ekipo iz Slovenj Gradca na drugem mestu, zaostajajo zgolj za točko.