Krka

SDA na krilih domače publike do novega para točk

V dvorani Marof je bila dopoldne odigrana tekma starejših dečkov A, ki so v četrfinalni skupini B gostili ekipo RD Koper in tekmo zanesljivo dobili s 32:27 (18:11).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krkši pod vodstvom trenerja Dejana Vijića so si na račun tokrat vpisali drugo zmago v omenjeni skupini. Današnjega nasprotnika so Novomeščani z izjemno všečno in borbeno igro dobili na levi nogi, saj so od prve do zadnje minute diktirali oster ritem igre, na glavni odmor pa odnesli že zajetno prednost sedmih zadetkov ( 18:11). V nadaljevanju srečanja so krkaši sicer zgrešili nekaj čistih strelov, a so kljub temu odigrali borbeno in skoncentrirano vse do konca tekme, ki so jo dobili s prednostjo petih zadetkov. Izjemno razpoložen je biul tokrat s petnajstimi goli Črt Peterlin, po šest pa sta jih prispevala še Erazem Kovač in Žiga Resnik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Statistika: Krbanjević, Marin, Rangus, Kovač E.6, Kovač G. 2, Peterlin 15, Cimermančič, Resnik 6, Tratar 1, Serafimov, Grden, Strašek 1, Horvat, Ambrožič 1.

Ekipa SDA bo naslednji krog odigrala po tedenskem premoru, 18. marca. Takrat bodo gostovali pri ekipi DRŠ Sebastjana Soviča v Šoštanju, ki v tem delu tekmovanja še ni vknjižila točke.

Other Articles

Mladinska ekipa
Kadetska ekipa