Krka

Mladinci uspešnejši od Ižancev  

V domači dvorani Marof je ekipa mladincev v 15. krogu državnega prvenstva gostila ŠD Mokerc- Kig in si na račun vpisala nov par točk. Novomeščani so goste premagali z rezultatom 36:31 (19:12).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krkaši so po slabšem začetku srečanja kmalu ujeli ritem in uvodni zaostanek za gosti hitro izničili ter povedli, prednosti pa po zaslugi izjemno razpololoženih Urha Emeršiča ter Luke Muhiča, ki se je po daljši odsotnosti zaradi poškodbe vrnil v tekmovalni ritem, niso izpustili. Izjemno čvrsta rokometna tekma je navdušila tudi domače navijače, ki so se uspeha fantov veselili že ob polčasu, saj so krkaši na odmor odšli z zajetnejšo prednostjo sedmih golov (19:12). V nadaljevanju so varovanci trenerja Sama Juga tempo še stopnjevali, v končnici pa popustili do te mere, da so se gostje približali na vsega tri zadetke (31:28), a so krkaši izkoristili svojo kakovost ter do konca tekme odigrali odgovorno ter zmagali s 36:31.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Statistika: Rauh, Muhič Mart., Berk 4, Muhič L. 9, Škrinjar 1, Ščuka 3, Derganc 2, Strmole 4, Emeršič 10, Pirh 2, Jereb, Pavlin 1.

Krkaši, ki z devetnajstimi točkami zasedajo prvo polovico lestvice, bodo po 14- dnevnem tekmovalnem premoru naslednji krog gostovali pri RD Koper.

Other Articles

Starejši dečki
Derbi kroga dobili Trebanjci
Starejši dečki