Krka

V dvorani OŠ Stopiče se je popoldne odvijal 8. krog v polfinalni skupini B, kjer so rokometaši MRK KRKA, ekipa starejših dečkov A gostili vrstnike iz RK ŠD Krim, ki so na gostovanje prišli kadrovsko močno oslabljeni in vknjižili četrto zmago v omenjeni skupini.

Srečanje je potekalo v popolni prevladi Novomeščanov, ki so že v začetku tekme z delni izidom 4:0 dokazali odločnejši in nepopustljiv boj za točke, ki pa so po koncu tekme ostale v njihovi lasti. Goste so brez večjih težav odpravili z rezultatom 41:23 ( 21.11). Varovanci trenerja Iztoka Adamčiča so vodili od prve do zadnje minute, si pridno nabirali prednost v zadetkih, ter potrpežljivo, kljub prednosti, prikazali za odtenek ali dva boljšo rokometno igro, na koncu pa bili nagrajeni z aplavzom s tribun in novim parom točk.

Za Krko so igrali: Rauh, Muhič Ma., Berk 5, Muhič R.6, Rogelj, Muhič, Zajc, Kokalj, Emeršič 12, Muhič L. 5, Gros 7, Vidmar 3, Tisovec 1, Udovč 1, Jereb 1.

Čez štirinajst dni bodo v domači dvorani gostili trenutno drugo uvrščeno ekipo v polfinalni skupini B, RK Slovenj Gradec 2011.