Krka

Še ena odlična sezona mlajših selekcij

Pred dnevi so s skupnim druženjem sezono 2020/21 zaključile vse mlajše selekcije MRK KRKA. Kljub nenavadni sezoni, ki je bila z vidika trenažnega in tekmovalnega dela večkrat prekinjena, so trenerji mlajših selekcij v končni rezultat mladih športnikov vložili ogromno energije, dela, razumevanja in empatije.

Z uspehom je zadovoljen tudi vodja mladinskega pogona v MRK KRKA Robert Cvikl:Žal že druga sezona zapored ni bila v celoti odigrana, brez pravih treningov smo bili kar štiri mesece, brez tekem pa pol leta. Po dolgi pavzi smo le uspeli odigrati določeno število tekem, sicer po spremenjenih sistemih tekmovanj. V nastali situaciji pa se je pokazala tudi kakšna pozitivna stvar. V času zaprtja smo trenirali preko Teamsov in fantom prikazali drugačne načine treningov, ki jih lahko zdaj preko poletja maksimalno izkoristijo za svoj napredek. Zelo smo zadovoljni, da ne beležimo upada mlajših članov kluba. Resnost, predanost in zavzetost fantov se je izkazala za ključno, ko smo začeli ponovno s tekmovanjem. S slednjim smo maksimalno zadovoljni, tako s pristopom, napredkom in na koncu tudi z rezultati. Vse selekcije kluba so namreč v vrhu slovenskega rokometa in to je motiv ter želja tudi v prihodnji sezoni. Upamo, da bo polno lepih trenutkov”, pravi Cvikl .

S končnim rezultatom so v klubu zadovoljnji – kadeti so zasedli 4.mesto, med osem najboljših ekip v državi so se uvrstili starejši dečki A in B, mladinska ekipa pa je sezono sklenila na 9. mestu, z odlični predstavami in napredkom pa so uspeh kluba dopolnili še najmlajši rokometaši.

Poleg že omenjenega velja izpostaviti še, da so delo in talent Krkinih rokometašev prepoznali tudi širše, saj se reprezentančnih akcij redno udeležuje okoli deset rokometašev iz vseh starostnih kategorij.

Other Articles

KlubReprezentanca
Članska ekipa