Krka

Krkaši zbrani na uvodnem treningu

Po dobrih dveh mesecih premora so se na uvodnem treningu pred novo sezono zbrali rokometaši Krke, ki jih bo tudi v sezoni 2021/22 vodil trener Mirko Skoko. Potem ko se Novomeščani niso uspeli obdržati v najelitnejši rokometni druščini, bodo rokometno pot po desetih letih nastopanja v 1.SRL nadaljevali v nižjem kakovostnem razredu. Po sezoni je klub zapustilo nekaj igralcev, uprava kluba pa je Skoku dala proste roke pri sestavi ekipe, saj si želijo klub znova pripeljaljati na reven, kamor Krka tudi sodi- v 1.NLB Ligo.

“Mislim, da je ekipa sestavljena zelo dobro. Na vseh igralnih položajih imamo po dva kvalitetna igralca, manjka nam le še igralec na položaju desnega krila, sicer pa smo ohranili jedro iz lanske ekipe, ki smo ji dodali nekaj novih igralcev. Kot sem že povedal, je glavni in osnovni cilj ekspresni povratek v prvoligaško druščino«, je na uvodnem treningu v dvorani Marof povedal Skoko.

Pred Novomeščani je tako dober mesec dni intenzivnih priprav, s prvenstvom pa bodo začeli drugi vikend v septembru ter so v družbi še trinajstih moštev, ki bodo nastopali v 1. B ligi ena najbolj kakovostnih ekip.

Kdo so novi obrazi, ki bodo nosili dres MRK KRKA pa več v prihodnjih dneh.

Other Articles

Klub
KlubReprezentanca