Krka

Slovo je bilo ganljivo, a sladko

Mlajše selekcije MRK KRKA z današnjim dnem zaključujejo s prvim tednom priprav na novo sezono. Treningi potekajo na zunanjem igrišču pri dvorani Marof, velik poudarek pa trenerji predvsem pri najmlajših namenjajo pravilni tehniki, tehniki podaj žoge ter podaj v gibanju. Poleg tega pa je eden glavnih namenov tudi varno druženje z vrstniki ter igra brez kontakta.

Na včerajšnjem treningu je generacijo mlajših in starejših dečkov obiskal zdaj že nekdanji trener David Lipoglavšek, ki je vse fante povabil na sladoled in se jim ob tej priložnosti zahvalil za ves trud, ki so ga v letošnjem letu vložili v treninge in tekme.

Lipoglavšek se namreč od kluba poslavlja po štirih izredno uspešnih sezonah, saj je v času njegovega staleža v Krki nanizal izjemne uspehe. V sezoni 2016/17 je z mlajšimi dečki osvojil dva naslova državnih podprvakov, v sezoni 2017/18 je klubu priboril tretje mesto, lani pa osvojil državno prvenstvo, v statistiko klubskih uspehov pa doprinesel še uvrstitev s petim mestom v državi. Žal se je letošnja sezona zaradi koronavirusne epidemije predčasno zaključila, sicer bi mlajše selekcije tudi letos osvojile odličen uspeh. Z letniki 2007 je bil Lipoglavšek tako lani kot v letošnji sezoni neporažen, z leto mlajšimi pa do zaključka sezone beleži en sam poraz ( z enim golom razlike).

Vidno ganjen se je, kot že omenjeno, poslovil od fantov in se jim zahvalil za ves trud in delo, ki so ga stopnjevali vse do predčasnega zaključka sezone.

» Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil klubu za priložnost ter izredno korekten odnos v teh štirih letih, ki sem jih preživel v MRK KRKA. Hkrati gre zahvala tudi staršem za vso pomoč in dobro sodelovanje skozi vsa ta leta. Ponosen sem, da sem bil lahko del Krkinih klubskih uspehov«, je ob slovesu še povedal Lipoglavšek.

Mi pa mu želimo veliko osebnih in trenerskih uspehov na nadaljnji poti. David, hvala za vse!

Other Articles

Članska ekipa
Članska ekipa