Krka

Soigralci kapetanski trak zaupali najbolj izkušenemu Irmanu

Že drugo leto zapored je članska ekipa soglasno sprejela, da kapetanski trak tudi v letošnji sezoni podeli najbolj izkušenemu igralcu in motivatorju v ekipi, 29-letnemu Janu Irmanu.

»Vesel sem, da so me fantje spet izbrali za kapetana. Strmel bom k temu, da vsak trening naredimo maksimalno in da gremo v vsako tekmo z željo po zmagi«, zadovoljstva ne skriva Celjan, ki dres MRK KRKA ponosno nosi zadnjih osem sezon. V novo sezono rokometaši vstopajo še z nekoliko mlajšo ekipo kot lani, na novo poglavje v ligi NLB pa so se začeli pripravljati v začetku tega tedna.  » Vsi smo prišli dobro pripravljeni, saj smo individualne treninge opravljali tudi med odmorom. Vzdušje je super, po res dolgem premoru pa komaj čakamo, da se začnejo tekme in borba za nove dobre rezultate. Naš cilj je, da se vsako tekmo dobro pripravimo na nasprotnika in skušamo še izboljšati lanski rezultat. V tej prvi fazi treningov je veliko teka, fitnesa, skratka delamo na tem, da bi bili do začetka lige maksimalno fizično pripravljeni. Motiva ne manjka, saj se vsi igralci zavedamo, da je fizična pripravljenost osnova za dobro sezono«, še dodaja Irman.

Krkaši se nadejajo skorajšnjega povratka v dvorano Marof, saj v tem tednu treningi zaradi prenove parketa v novomeški dvorani, potekajo v Ivančni Gorici. Varovance trenerja Romana Zarabca pa že danes teden čaka prva pripravljalna tekma z ekipo RK Sevnica.

 

 

Other Articles

Članska ekipa
Kadetska ekipaKlubMladinska ekipaMlajši dečkiStarejši dečki