Krka

Sosedski derbi dobili gostitelji

Sinoči je v dvorani OŠ Trebnje potekalo srečanje 17. kroga v 1. kadetski ligi. Novomeščani so gostovali pri ekipi RK Trimo Trebnje, ki je bila z rezultatom 30:22 (18:13) boljši nasprotnik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krkaši so tekmo začeli dobro in korak s Trebanjci držali vse do 25. minute prvega dela, nato pa so prednost domačega terena izkoristili domačini, ki so polčas dobili s šestimi zadetki prednosti (18:13). V drugem delu so krkaši lovili zaostanek iz prvega dela in se z dobro igro uspeli približati na dva zadetka ( 20:18), a jim je v ključnih minutah končnice zmanjkalo nekaj moči in športne sreče. Tekmo so z osmimi zadetki prednosti dobili Trebanjci, krkaši pa bodo vtis iz včerajšnje tekme skušali popraviti že na naslednji tekmi, ki jih čaka v gosteh pri ekipi RK Sviš.

Statistika: Drnovšek, Kastelec, Smolič 3, Derganc 4, Golob 1, Janežič, Butala 1, Cesar, Zajc 1, Kaplan 2, Pirh 5, Barolj, Pavlin, Ščuka 5.

Do konca prvenstva čakajo varovance trenerja Robija Cvikla še tri tekme. Domačo tekmo bodo odigrali z ekipo iz Škofje Loke, poleg tega pa jih, kot že omenjeno, čaka še tekma z Ivančani, sezono v 1. kadetski ligi pa bodo sklenili v Škofljici.

Other Articles

Mladinska ekipa
Starejši dečki