Krka

Starejši dečki predtekmovalni del sklenili na odličnem 2. mestu

 

Varovanci trenerja Iztoka Adamčiča so popoldne v dvorani Marof zaključili s tekmami v predtekmovalni skupini CENTER II. Kot zadnjega nasprotnika v omenjeni skupini so gostili ekipo RK Sevnica in obe tekmi zmagali.

»Prvi in osnovni cilji obeh ekip, tako starejših A kot ekipe starejših B so doseženi. Pred nami je še veliko dela, sicer je težko napovedati, kako bodo odreagirali na igrišču v nadaljevanju sezone, saj prihajajo težje tekme in močnejši nasprotniki. Pokazali so, da znajo igrati, je pa potrebno še naprej trdo delati, saj le delo prinaša napredek in uspeh. Ekipa starejših dečkov A ima v tem delu tekmovanja zgolj dva poraza proti državnim podprvakom, ekipi Sviša, proti katerim so se odlično izkazali in prikazali dober nivo igre. Kot sem že povedal, je potrebno njihovo igro izpopolniti v segmentu obrambe, sicer pa veliko truda na treningih, tekmah in tudi v šoli«, je po zaključku skupinskega dela povedal trener Iztok Adamčič.

SDA- MRK KRKA : RK Sevnica 38:28 (22:17)

Statistika: Pirh 10, Škufca 7, Reba 5, Gros 4, Derganc 4, Medle 3, Golob 2, Movern 1, Muhič 1, Pavlin 1, Ščuka, Drnovšek, Đukić.

SDB– MRK KRKA : RK Sevnica 30:20 (15:12)

Statistika: Derganc 9, Janežič 6, Kaplan 4, Ščuka 4, Golob 4, Smolič 2, Blažič 1, Butala, Zajc, Pust, Drnovšek, Gabrič, Bartolj.

Other Articles

Mlajši dečki
Mladinska ekipa