Krka

Starejši dečki v Trebnjem polovično uspešni

Ekipi starejših dečkov A in B sta v dvorani OŠ Trebnje odigrali zaostali tekmi ( obe bi morali odigrati že minulo nedeljo) in se v Novo mesto vrnili z zmago in porazom.

Najprej so tekmo odigrali starejši dečki B, ki so srečanje začeli v krču, njihovo nesproščenost pa so izkoristili domačini, ki so hitro povedli in tempo igre stopnjevali vse do polčasa. Krkaši so po 25. minutah zaostajali za pet zadetkov (17:12). V drugem delu se varovanci trenerja Iztoka Adamčiča niso uspeli razigrati, zaostanek so še povečali, tekmo pa so končali z osmimi zadetki zaostanka.

SDB, 2. krog ; CENTER II- RK Trimo Trebnje : MRK KRKA 33:25 (17:12)

Za SDB so igrali: Rangus, Kovač E.3, Kovač G., Peterlin 14, Cimermančič 2, Resnik 4, Fifolt 1, Tratar 1, Serafimov, Karabanjević, Grden.

 

Drugo tekmo v skupini CENTER II so prav tako v Trebnjem odigrali tudi starejši dečki A, ki pa so vknjižili drugo zmago. V gosteh, pri ekipi RK Trimo, so z dobro rokometno predstavo s 29:33 (14:15) osvojili obe točki. Izbranci trenerja Iztoka Adamčiča so v izjemno izenačenem srečanju, ki je zmagovalca določil šele  v sami končnici tekme, prikazali izjemno odločno in borbeno igro, na koncu pa je prevladala prava mera koncentracije in ekipni duh.

SDA, 2.krog; CENTER II- RK Trimo Trebnje : MRK KRKA 29:33 (14:15)

Za SDA so igrali: Kastelec 1, Pust 6, Lukše, Butala 7, Cesar 1, Zajc 6, Progar, Kaplan 10, Kastelic 1, Bartolj, Rangus, Peterlin 1.

Other Articles

Mladinska ekipa