Krka

Tekma, ki bo že odločala o potniku v play-off

Do tekme 20.kroga v NLB ligi, kjer bodo rokometaši MRK KRKA gostili primorsko ekipo RD Koper, je še dobra dva dneva. Na trnih za ugoden razplet dolenjsko-primorskega derbija so tako rokometaši kot tudi ljubitelji dolenjskega prvoligaša, pa tudi širša javnost, saj bo omenjena tekma že ponudila vstopnico za uvrstitev v ligo za prvaka. Pomembnosti tekme se zaveda tudi 18-letni Tilen Kukman, ki ima pri članski ekipi že vidno vlogo na položaju  srednjega zunanjega.

» Za nami je težak preizkus v Dobovi, ki smo ga uspešno opravili in s tem dobili še dodatno motivacijo in energijo. To se pozna na treningih, na katerih se že zavzeto pripravljamo na naslednjo tekmo z ekipo Kopra. Koper je dobra ekipa proti kateri moramo igrati zbrano in potrpežljivo. Zmaga nas bi zelo približala željenemu 6. mestu, zato bi povabil vse ljubitelje rokometa, da nas v čim večjem številu podprejo v domači dvorani«.

Podpora s tribun in dobro vzdušje v domačem rokometnem hramu bo Krkašem prišla še kako prav, saj bi se z zmago še bolj približali najboljšim ekipam, ki bodo tekmovanje nadaljevale v ligi za prvaka, zato vabljeni v čim večjem številu!

 

 

Other Articles

Članska ekipa
Članska ekipa