Krka

Turnir Dunaj- mlajši dečki zaključili s tekmami, jutri finale za ekipo starejših dečkov KRKA 1

Na mednarodnem rokometnem turnirju na Dunaju »Schmelz 2022«, so s tekmami drugega dne tekmovanja sklenili ekipi mlajših dečkov ter ekipa starejših dečkov letnika 2009- KRKA 2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ekipa stareših dečkov KRKA 2 (letniki 2009) je danes odigrala tri tekme; v ¼ finalu so zabeležili zmago in se uvrstili v polfinale. Na omenjeni tekmi so se srečali z ekipo KRKA 1, kjer so po izenačenem boju zmago slavili varovanci trenerja Dejana Vujića. Tako je moštvo KRKA 2  premagalo avstrijsko ekipo HSG Xentis iz Köflacha ter turnir sklenila na odličnem 3. mestu. Veselje ob uspehu je za rokometaše še toliko večje, saj so starejši dečki letnika 2009 skozi celoten turnir igrali proti leto starejšim nasprotnikom, torej v kategoriji U14. Ekipa starejših dečkov KRKA 1 pa se je po zmagi v polfinalu prebila v jutrišnji finale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pester tekmovalni spored je tudi za mlajšimi dečki. Ekipa Krka 2 je odigrala tri tekme in morala na vseh priznati premoč tekmecev, medtek pa je ekipa KRKA 1 na eni tekmi slavila zmago, dve pa izgubila.

Trenutne končne razvrstitve:

Mlajši dečki- ekipa KRKA 1 ( trener Iztok Adamčič) 6. mesto

Mlajši dečki- ekipa KRKA 2 ( trener Kristjan Windischer ) 12. mesto

Starejši dečki- ekipa KRKA 2 ( trener Samo Jug ) 3. mesto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ekipa, ki jo na turnirju vodi trener Dejan Vujič se je, kot že omenjeno, uvrstila v finale v kategoriji letnikov 2008. Tekma bo jutri ob 9. uri.

Other Articles

Starejši dečkiTurnir
Članska ekipaTurnir