Krka

 

Včeraj pozno popoldne se je na Reki v organizaciji RK Trsat sklenil tradicionalni, že 27.memorialni rokometni turni “Karlović i Kauzlarić”, ki so se ga tudi letos udeležili mladi rokometaši iz Moškega rokometnega kluba Krka in znova uspešno zastopali klubske barve. Ekipa mlajših dečkov pod vodstvom trenerja Davida Lipoglavška je odigrala skupno šest tekem in osvojila končno 6. mesto, varovanci trenerja Iztoka Adamčiča, ki je vodil starejše dečke, pa so turnir na Reki sklenili na 4. mestu.

” Turnir je bil zelo dobro organiziran, presenečen sem bil tudi nad prijaznostjo in gostoljubnostjo domačinov. Odigrali smo šest tekem, na koncu smo dosegli 6. mesto, s katerim sem in nisem zadovoljen. Na trenutke so fantje prikazali zelo dobro igro tako v obrambi kot v napadu, na trenutke pa so imeli popoln razpad sistema. Vendar lahko rečem, da nam je turnir zelo koristil, saj med letom v državnem prvenstvu nimamo tako močnih tekem, kar nam bo prišlo sedaj, ko se bliža polfinale še kako prav,” je misli po turnirju sklenil David Lipoglavšek, trener mlajših dečkov.

Poleg Slovenije in domačinov, ekip iz Hrvaške, so se turnirja udeležile tudi ekipe iz Madžarske, mladi rokometaši Krke pa so imeli skozi celotno dogajanje na tribunah močno podporo s tribun.

 

Rezultati tekem:

 Sobota, 25.1.2019

Mlajši dečki:

MRK KRKA : RK Eles (MADŽ) 17 : 17
MRK KRKA : RK Trsat (HRV) 11 : 18
MRK KRKA : RK VALP0VKA (HRV) 20 : 14

Starejši dečki:
MRK KRKA : RK Čakovec (HRV) 17 : 14
MRK KRKA : RK Zamet (HRV) 20 : 22
MRK KRKA : RK RUGVICA (HRV) 18 : 12

Nedelja, 26.1.2019

Mlajši dečki:
Četrtfinale – MRK KRKA : RK Rudar (HRV) 15 : 22
Od 5. do 8. mesta: MRK KRKA : RK Čakovec (HRV) 24 : 18
5. mesto: MRK KRKA : RK Trsat (HRV) 12 : 17.

Starejši dečki:
Četrtfinale: MRK KRKA : RK Gospić (HRV) 16 : 12
Polfinale: MRK KRKA : RK Rudar (HRV) 20 : 21
3. mesto: MRK KRKA : RK Trsat (HRV) 10 : 15

Rokometaši MRK KRKA se organizatorju turnirja, RK Trsat Rijeka zahvaljujejo za gostoljubje in odlično izvedbo turnirja.