Krka

Krkaše pokopale lastne napake

Ekipa mladincev je v Škofji Loki sklenila športni konec tedna. Varovanci trenerja Sama Juga so v 13. krogu v 1. mladinski ligi gostovali pri ekipi RD Urbanscape Loka in tekmo v končnici izgubili s 28:26 ( 14:12).

Novomeščani si za današnjo tekmo zaslužijo povprečno oceno, saj so tekmo izgubili zaradi številnih tehničnih napak, saj so v ključnih trenutkih srečanja zgrešili preveč sto odstotnih strelov, nemalo pa je bilo tudi izgubljenih žog, kar so domačini znali izkoristiti in na koncu zasluženo slavili. Sicer pa je bila tekma vseskozi izenačena, Ločani so sicer v prvem polčasu prišli do vodstva štirih zadetkov (10:6), a so Krkaši zaostanek hitro izničili, pred odhodom na glavni odmor pa so imeli dva zadetka zaostanka ( 14:12).

Tudi potek drugega polčasa je minil v izenačenem duhu, več zbranosti so na koncu imeli gostitelji, ki so v končnici srečanja po slabši igri Krke v napadu in slabi realizaciji čistih strelov, kar so gostitelji izkoristili sebi v prid in na koncu slavili.

Statistika: Pavlin, Kukman 6, Avsec 2, Majstorovič 2, Novak, Jakše, Matko 4, Nosan, Klemenčič 2, Batagelj 4, Srebrnjak, Windischer 6, Klobučar, Menger.

Krkaši bodo naslednjo tekmo odigrali pred domačim občinstvom, v goste prihaja ekipa Izole.

Other Articles

Kadetska ekipa
Turnir