Krka

Uvod v polfinale slabše od pričakovanj

Mlajši dečki B so pravkar zaključili z uvodno tekmo v polfinalni skupini B. V 1. krogu so gostovali pri ekipi ŠD Mokerc-Ig in srečanje izgubili z rezultatom 18:16.

Gledalci so lahko uživali v zelo izenačeni tekmi, kjer so več zbranosti v prvem delu sicer prikazali varovanci trenerja Davida Lipoglavška, ki so gostiteljem z dobro igro v obrambi in napadu na trenutke že ušli na dva zadetka, vodstva pa dolgo niso uspeli zadržati. Tudi v nadaljevanju srečanja sta se ekipi izmenjavali v vodstvu, v končnico pa so Ižanci vstopili bolj samozavestno in odločno, saj so zaostanek izničili in povedli, prednost pa zadržali vse do izteka igralnega časa. Najbolj razpoložen je bil Matic Derganc, ki je dosegel 5 zadetkov, z golom manj pa se je med strelce vpisal še Aljaž Golob.

Za Krko so igrali: Drnovšek, Kastelec, Pust 1, Palka, Derganc 5, Golob 4, Janežič 1, Štangelj, Butala 2, Cesar, Zajc, Škufca, Nemanič, Ščuka 3, Smolič.

V omenjeni skupini poleg današnjih gostiteljev in Krke, igrajo še ekipe RK Trimo in RD Butan Plini Izola.  V naslednjem krogu mladi rokometaši Krke odhajajo na gostovanje v Trebnje.

Other Articles

Nekategorizirano
Članska ekipaPokal Slovenije