Krka

Ekipa kadetov je dopoldne odigrala drugo tekmo v razvrstitvi od 13.-18. mesta. Njihov nasprotnik in gostitelj je bila ekipa RK SVIŠ iz Ivančne Gorice, ki je morala po izjemno izenačenem in borbenem dvoboju, na koncu premoč priznati rokometašem Krke. Varovanci trenerja Sama Juga so tekmo dobili s 32:27 (15:15).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tokrat sta se pomerili izjemno močni ekipi, ki sicer po kakovosti  nedvomno sodita v višji rang tekmovanja. Tekma, kjer so lahko gledalci uživali ob izjemni predstavi obeh ekip, je od prve  minute potekala v izenačenem duhu gol za gol, nobena od ekip pa si do polčasa ni uspela priigrati prednosti. Na glavni odmor sta moštvi odšli pri 15:15. Podobno, kot se je začel prvi del srečanja, se je tekma odvijala tudi v drugem delu. Vse do 54. minute, ko so krkaši izkoristili nezbranost gostiteljev in si v odločilnih trenutkih priborili prednost dveh golov, do konca tekme pa so s čvrsto igro v obrambi in domiselno izvedbo napada uspeli odbiti domačine in na koncu zasluženo prišli do novega para točk.

Statistika: Kastelec 1, Pust 5, Kanc 4, Janežič, Ščuka 11, Butala 3, Cesar 2, Smolič, Zajc, Kaplan 4, Progar 2, Kastelic, Barolj.

Danes teden bo ekipa kadetov doma gostila vrstnike iz Rokometnega kluba Krško.