Krka

V Šoštanju po infarktni končnici do delitve točk

Ekipa starejših dečkov A je popoldne v gosteh pri ekipi DRŠ Sebastjana Soviča odigrala tekmo 4. kroga v četrtfinalni skupini B in po izjemno razburljivi končnici iztržila remi. Srečanje se je končalo z delitvijo točk 30:30 (17:15).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekma, kjer so gledalci lahko uživali v pravem rokometnem dvoboju se je začela po željah domačinov, ki so bili v prvem delu boljši od Novomeščanov. Varovanci trenerja Dejana Vujiča so ob polčasu zaostajali za dva zadetka (17:15), a so se v nadaljevanju zbrali, prevzeli pobudo, v 44. minuti pa vodili s petimi goli prednosti (22:27). Gostitelji se kljub zaostanku niso zmedli, v prelomnih trenutkih tekme so izkoristili prednost domačega parketa in nekaj napak Krke, ujeli priključek in v zadnjih sekundah tekme uspeli preobraniti potek srečanja. Tekma se je tako končala z delitvijo točk.

Statistika: Burgar, Krbanjević, Marin, Kovač E.9, Kovač G.3, Peterlin 3, Cimermančič 1, Resnik 9, Fifolt, Tratar 1, Serafimov, Grden, Strašek 3, Horvat, Ambrožič 1.

Krkaši so s petimi točkami na trenutnem 2. mestu v skupini, naslednjo tekmo bodo odigrali doma proti vodilni ekipi Trima iz Trebnjega.

Other Articles

Članska ekipaPokal Slovenije
Kadetska ekipa