Krka

V Izolo ne le na izlet, ampak tudi po zmago

Ekipa mlajših dečkov B je dopoldne gostovala v Izoli in brez težav zabeležila tretjo zaporedno zmago v polfinalni skupini B. Tekma se je končala z rezultatom 17:29 ( 5:12).

Novomeščani, ki v omenjeni skupini še ne poznajo poraza, so na Obalo odšli v vlogi favoritov in še enkrat več dokazali, da so za razred boljši od današnjih gostiteljev, RD Butan Plini Izola. Ob podpori številnih navijačev so varovanci trenerja Davida Lipoglavška v prvem polčasu prikazali izjemno igro tako v napadu kot tudi v obrambi, saj so Izolani v prvem delu srečanja v Krkino mrežo uspeli zadeti le pet krat. Na odmor so Krkaši odšli s prednostjo sedmih zadetkov, kar je bilo dovolj za mirno in sproščeno nadaljevanje. Gostitelje so Novomeščani tudi v  drugem polčasu pošteno namučili, saj so še naprej diktirali oster tempo igre, trener Lipoglavšek pa je imel tudi tokrat izjemno razpoložene igralce, ki so vsak po svojih močeh prispevali za končni uspeh ekipe.

 

Statistika: Kastelec, Pust 1, Palka 6, Butala 3, Cesar 3, Peterlin, Zajc, Progar 4, Kaplan 8, Kastelic, Bartolj, Rangus, Kovač G., Kovač E.4.

Krkaši imajo po treh odigranih tekmah v polfinalni skupini B stoodstoten izkupiček točk, za zasledovalci, ekipo Trima imajo na prvem mestu dve točki prednosti.

Naslednjo tekmo bo ekipa MDB odigrala v gosteh pri trenutno tretjeuvrščeni ekipi MRK Ljubljana.

Other Articles

Nekategorizirano
Mlajši dečki
MDA tesno slavili v Logatcu