Krka

Ljubitelji rokometa so v pričakovanju petkovega derbija med večnima rivaloma Trimom in Krko, ki pa bo v znamenju nekoliko posebnega dogodka. Kot napovedujejo gostitelji, bo derbi presegel zgolj športni obračun.

Trebanjcem gre v tej sezoni zelo dobro, kar kaže tudi položaj na lestvici in so po trinajstem krogu s štirinajstimi točkami na 7. mestu, medtem ko Krkaši na osmem mestu za Trimom zaostajajo pet točk.

Pred »cvičkovim derbijem« je nekaj misli strnil Luka Florjančič, ki tekmece pozna do potankosti, saj je dres Trima nosil vse od sezone 2005/06 do lani, ko je prestopil v Krko : »V petek nas čaka težko gostovanje v Trebnjem. Zavedamo se, da bo tekma zelo zahtevna, saj gre za dolenjski derbi, ki so že od nekdaj zelo tesni in zanimivi za gledalce. Na nas je, da zbistrimo glave in se na tekmo maksimalno dobro pripravimo. Za zmago bo potrebno prikazati najboljšo predstavo v letošnji sezoni. Sposobni smo in verjamemo, da se ob pravem pristopu lahko nadejamo zelo dobrega rezultata. Za uspeh pa bomo potrebovali bučno podporo s tribun. Vabim vse ljubitelje rokometa, da nas v čim večjem številu podprejo na tekmi«.

Vabljeni v petek v Trebnje !