Krka

Visoka zmaga kadetov pred domačim občinstvom

Kadetska ekipa je zgodaj popoldne odigrala 7. krog v 2. kadetski ligi ( skupina C). Krkaši so gostili zadnjeuvrščeno ekipo RK FRANKSTAHL RADOVLJICA. Tekmo so z rezultatom 52:18 (27:9) zanesljivo dobili varovanci trenerja Sama Juga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rokometaši Krke so tudi tokrat brez težav prišli do novega para točk, potem ko so visoko premagali goste iz Radovljice, ki tokrat niso imeli nobenih možnosti, da bi razigranim krkašem povzročali kakršne koli težave. Novomeščani so si zmago zagotovili že v prvem delu, saj so nasprotnika zlahka premagovali s hitrimi protinapadi in izvrstno igro v obrambi. Polčas se je zaključil s 27:9, končni izzid srečanja pa je bil 52:18. Ekipa kadetov kljub visoki prednosti in slabšemu nasprotniku v igri ni popuščala, z izjemno igro so navdušili tudi rokometaši z manjšo minutažo. S tem so pokazali, da so vredni zaupanja, saj so se enakovredno kosali z nasprotnikom in prikazali viden napredek v igri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Statistika: Drnovšek, Kastelec 3, Pust 3, Kanc 5, Janežič 4, Ščuka 10, Butala 5, Cesar 3, Derganc 6, Kaplan 6, Progar 4, Kastelic 3,

V naslednjem krogu bodo kadeti gostovali v Mariboru.

Other Articles

Starejši dečki
Članska ekipaTurnir