Krka

Rokometaši Krke osvojili turnir v Škofji Loki

Rokometaši Moškega rokometnega kluba Krka so danes na povabilo RD Urbanscape Loka sodelovali na turniju z mednarodno udeležbo. Tamkajšnji klub je v goste poleg Novomeščanov povabil še avstrijskega prvoligaša SC Ferlah, vsaka ekipa je odigrala po dve tekmi. Varovanci trenerja Mirka Skoka so v dvorani Poden na uvodni tekmi suvereno premagali goste iz Avstrije, na drugi tekmi pa z gostitelji remizirali in na koncu osvojili turnir, ki so ga gostitelji pripravili v spomin na preminule škofjeloške rokometne delavce.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rezultati tekem:

MRK KRKA: SC Ferlach 33:21 (15:10)

RD Urbanscape Loka : MRK KRKA 27:27 (15:14)

SC Ferlach : RD Urbanscape Loka 22:29 ( 11:14)

Končni vrstni red turnirja:

  1. mesto: MRK KRKA
  2. mesto : RD Urbanscape Loka
  3. SC Ferlach ( AT)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

»Danes smo odigrali pripravljani turnir v Škofji Loki, kjer smo osvojili prvo mesto. Prvo tekmo proti ekipi Ferlacha smo odigrali na visoki ravni tako v napadu kot v obrambi. Na drugi tekmi proti Škofji Loki pa smo na začetku tekme zgrešili preveč zicerjev, kar so domačini dobro izkoristili s hitrimi protinapadi. Na koncu smo se zbrali in odigrali dobro tekmo,« je povedal krkaš Žiga Bradeško, ki se je s prvimi rokometnimi koraki srečal prav v dvorani Poden. Kot je še dejal, sta bili današnji tekmi dobra popotnica za nadaljevanje priprav na spomladinski del prvenstva, ki se začne čez slab mesec dni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izbranci trenerja Mirka Skoka bodo danes teden odigrali še prestavljeno tekmo pokala Slovenije, kjer se bodo v 1/8 finala v gosteh pomerili z ekipo Rokometnega kluba Velika Nedelja.

 

Other Articles

Kadetska ekipa
Kadetska ekipa